Op 2 april is het Wereld Autisme Dag; zes weken lang autisport op Prinses Irene Sportpark

 3 dagen ago Ronald Mooiman

Speciaal voor deze doelgroep is er in samenwerking met Urban Krav Maga, PUUR fysiotherapie en RVC Celeritas autisport. Je kan 6 weken lang gratis kennismaken met een sport. Zo is er Krav Maga, Bootcamp en Voetbal. Allemaal in Rijswijk op het Prinses Irene Sportcomplex.

Ben of ken jij iemand met een vorm van autisme en zou je graag (meer) willen sporten? Meld je dan aan voor autisport! Download de SBG app, meld je aan en hopelijk zien we jou binnenkort op het sportveld.

Zie ook de video die we eerder maakten over auti-voetbal
https://www.youtube.com/watch?v=6oD8QNiXPqw

FacebookTwitterPinterestLinkedInTumblrWhatsAppEmailDeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *