Dank voor uw interesse om het sportpark te steunen. Met uw bijdragen kunnen we ervoor zorgen dat veel verenigingen, en mensen uit de regio, gebruik kunnen maken van het prachtige sportcomplex.

Sponsoring Sportpark Prinses Irene

Met ingang van het nieuwe seizoen gaan de voetbalvereniging RVC Celeritas, de voetbalscholen De Nieuwe Burcht en de frisbeevereniging Ultimus Prime gebruik maken van het sportcomplex.
Stichting Sportpark Prinses Irene is in gesprek met andere sportverenigingen om in de toekomst de thuisbasis te worden voor verschillende verenigingen.
Wij zijn er trots op dat, oud-voetbaltrainer, Aad de Mos ambassadeur is van het sportpark.

Stichting 
Om de exploitatie van het schitterende complex mogelijk te maken is de Stichting Sponsoring Sportpark Prinses Irene opgericht. De Stichting bestaat uit een bestuur en enthousiaste leden van het sportpark.

Helpt u mee?

Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons steunen met onze ambities voor het sportpark. Helpt u mee door dit prachtige maatschappelijke doel te steunen? Een keuze kan worden gemaakt uit onderstaande onderdelen om het sportpark te steunen met een financiële bijdrage.

U kunt direct een keuze maken voor één of meerdere van de mogelijkheden of u kunt de Stichting Sponsoring Sportpark Irene mailen op sponsoring@sportparkirene.nl. Na ontvangst van uw mail zal het Stichtingsbestuur contact met u opnemen voor een gesprek en met u de mogelijkheden bespreken.

Onze huidige sponsors

Wilt u een kijkje nemen bij onze sponsoren? Klik dan op het logo van de sponsor!